Koop Zwitsers rijbewijs / Zwitsers rijbewijs

Hoe een Zwitsers rijbewijs kopen?

Rijbewijs Zwitserland – Alle informatie in één oogopslag

In Zwitserland dromen velen van een eigen rijbewijs. En het zijn niet alleen beginnende automobilisten die massaal naar de verschillende rijscholen stromen om in Zwitserland hun rijbewijs te halen. Zelfs degenen die hun rijbewijs hebben verloren door rijovertredingen op de weg, moeten hun theoretische kennis opfrissen en de moeilijke tests opnieuw doorstaan. Vooral dat laatste betekent voor de meeste mensen een enorme financiële en nerveuze last, omdat de vragen lastig zijn en de prijzen voor Zwitserse rijbewijzen, certificaten en tests hoog zijn. Toch zijn er oplossingen. Lees hier hoe u zonder examen eenvoudig en legaal uw EU-rijbewijs kunt halen in Zwitserland.

Rijbewijs Zwitserland kosten, klassen en geldigheid

Terwijl een Zwitsers rijbewijs geldig is in Nederland, kunt u ook zonder problemen in Nederland en Zwitserland rijden met een rijbewijs uit Polen, Hongarije, Tsjechië of een ander buurland van Europa. Dit is sinds 2012 mogelijk dankzij een overeenkomstige uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Er moet echter worden opgemerkt dat zowel de testvoorschriften als de Zwitserse rijbewijskosten aanzienlijk variëren. Een rijbewijs dat in de hele EU geldig is, is niet alleen aanzienlijk goedkoper in aangrenzende Europese landen, het is ook veel gemakkelijker te verkrijgen dan in Zwitserland zelf.

Terwijl een Zwitsers rijbewijs meestal rond de CHF 3.500 of meer kost, kunt u met onze hulp al een EU-rijbewijs krijgen vanaf EUR 1.200 tot 2.000. Als gerenommeerd intermediair helpen wij u volledig legaal en anoniem een ​​rijbewijs te bestellen. Met ons aanbod hoeft u in Zwitserland geen rijbewijs te halen. Omzeil het zenuwslopende examen, bespaar aanzienlijke bedragen en profiteer van onze ervaring. Neem contact met ons op

Duits rijbewijs Zwitserland – eenvoudig en legaal bestellen

Ben je bang voor examens of wil je gewoon het moeilijke rijbewijsexamen in Zwitserland vermijden? Ongeacht de rijbewijzen in Zwitserland, bieden wij u juridische mogelijkheden om eenvoudig en gemakkelijk uw rijbewijs te halen.

In plaats van opnieuw theorie en praktijk te leren, een MPU te moeten doen of een kostbaar bewijs van onthouding te moeten overleggen, helpen wij u bij het bestellen van een wettelijk geregistreerd rijbewijs voor een auto, vrachtwagen, scooter, motor of aanhanger. Geheel anoniem, veilig en gemakkelijk, u heeft uw rijbewijs in slechts een paar dagen.

De voordelen van deze online procedure liggen voor de hand:

  • Wettelijk Duits rijbewijs Zwitserland zonder examen
  • Ongecompliceerd bestelproces via een gerenommeerd intermediair
  • verschillende rijbewijzen Zwitserland
  • directe levering binnen enkele werkdagen
  • EU-geldigheid
  • goedkoop
  • absolute anonimiteit

Uw persoonlijke rijbewijs binnen handbereik

Of het nu een Zwitsers rijbewijs in Nederland is of een rijbewijs uit een aangrenzend Europees land, er zijn legale manieren om de moeilijke rijbewijstest in Zwitserland te vermijden. Dus of het nu gaat om examenvrees, om het populaire document goedkoper aan te schaffen of om het moeilijke theorie-examen te vermijden, wij staan met raad en daad terzijde bij het bestellen van uw rijbewijs. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk adviseren.

Meer over Zwitsers rijbewijs

Leave a Comment

Your email address will not be published.