Frequently Asked Questions

Lees alstublieft onze FAQ, misschien vindt u enkele antwoorden op uw vragen

Als ik een rijbewijs koop, hoe krijg ik dat dan?

Wanneer u een rijbewijs bij ons koopt, sturen wij dit per post naar het door u opgegeven postadres. U moet tijdens het proces echter contact houden voor alle updates. Zorg er ten slotte voor dat u het juiste postadres opgeeft wanneer u uw rijbewijs koopt.

Hoeveel kost het rijbewijs op deze website?

De kosten van het rijbewijs bij ons variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder: De categorie rijbewijs die u koopt, het land van het rijbewijs en hoe snel u het rijbewijs nodig hebt. Neem contact met ons op voor uw prijs

Moet ik naar een rijschool gaan als ik een rijbewijs wil kopen?

Oh nee, u hoeft niet naar een rijschool te gaan voordat u een rijbewijs van ons kunt krijgen. We raden u echter aan om zoveel mogelijk te leren. Zowel de rijtheorie als de practica. Deze kennis is voor uw veiligheid.

Kan ik het rijbewijs dat ik van u aanschaf bij een politiecontrolepunt presenteren?

Als u bij ons een origineel rijbewijs koopt. Je kunt het overal ter wereld gebruiken. U kunt ook het echte rijbewijs op elk controlepunt tonen. Als u echter het neprijbewijs krijgt, is het niet aan te raden om op ckeckpoints te laten zien met digitale scanners.

Hoe lang duurt het voordat ik een rijbewijs van uw website koop?

Om een rijbewijs van deze website te kopen, moet u ons eerst vertellen welk rijbewijs u wilt. Vervolgens geeft onze klantenservice u de voorwaarden van het bedrijf. Eindelijk begint het werk wanneer we allemaal tevreden zijn met de voorwaarden van het bedrijf. Vanaf dat moment duurt het normaal gesproken drie tot zeven werkdagen om het rijbewijs te laten produceren.

Als mijn rijbewijs is geschorst, kunt u mij dan helpen?

Dat is een van de dingen waar we voor zorgen. We geven u een volledig nieuw rijbewijs en annuleren het geschorste rijbewijs van het computersysteem.

Stuur ons een e-mail

[captainform id=”1317862″]